Tjenester – privat

El-sjekk

Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand. Det er lurt å være føre var og foreta en el-sjekk, da unngår du risikoen for brann som følge av feil på det elektriske anlegget.  Du unngår også en potensiell avkortning på erstatningen fra forsikringsselskapet ditt.

Ta kontakt for pris på el-sjekk dersom du er usikker på tilstanden til det elektriske anlegget i boligen din.

Oppgradering av sikringsanlegg

Gamle og utdaterte sikringsskap er en av de største brannfellene i boligene våre. Vi ser ofte at eldre sikringsskap er underdimensjonert for dagens behov. Et oppdatert sikringsskap gir en trygg bolig.

Varmegulv

Gulvvarme kan installeres i nesten alle typer gulv og gir en behagelig og jevn temperatur i hjemmet. Elektrisk gulvvarme har også den fordelen at det ikke er synlig, barnevennlig og at det ikke tar opp veggplass i boligen. Oppvarming gjennom gulvvarme gir en jevn fordeling av varmen i rommet og du unngår at det samler seg støv, slik det gjerne gjør ved veggmontert oppvarming.

Varmelister fra Elvarm

Elvarm varmelister utnytter energibruken optimalt, og gir økt varmekomfort gjennom behagelig varmefordeling utover langs gulvet. På grunn av lengden får man bedre fordeling av varmen, samt effektiv beskyttelse mot det ubehagelige kulderaset fra vinduet.

Smarthus

Vi har lang erfaring med installasjon og programmering av xComfort og KNX i private boliger. Et Smarthus betyr smarte og intuitive løsninger der du enkelt får kontroll over lys, varme, sikkerhetssystemer, m.m. Ta kontakt for mer informasjon, så finner vi sammen ut hvordan vi kan gjøre hverdagen din lettere.

Ladepunkt til el-bil

El-biler trekker veldig mye strøm over flere mange timer, og trenger et eget ladepunkt for å kunne lades trygt og effektivt. Veldig mange lader fortsatt via kontakt i det eksisterende strømnettet – og i et eldre bygg med gamle løsninger vil dette før eller siden gå galt. Vi installerer et godkjent ladepunkt, som er en rimelig investering for å kunne lade uten å være redd for skader eller brann.

Tele- og datanett

Vi installerer tele- og datanett i private boliger.